E-mail hosting

Email Chat

Wilt u e-mails versturen en ontvangen met een eigen e-mailadres onder uw domeinnaam? Bent u op zoek naar een geschikte e-mailomgeving voor uwzelf of bedrijf? Huijbregts ICT is een betrouwbare partij op het gebied van e-mail dankzij goede afspraken met hoogwaardige leveranciers, jarenlange ervaring en uitstekende service.

 

Aero WinFlip 3D  Keuze uit verschillende e-mailpakketten

Bij Huijbregts ICT heeft u de keuze uit verschillende e-mailpakketten, elk met zijn eigen functionaliteiten. Alle pakketten van ons zijn standaard voorzien van virusscanner en                     spamfilter. U   bepaalt zelf wat er voor het @-teken van een e-mailadres komt; zo maakt u bijvoorbeeld voor elke medewerker een apart e-mailadres aan. U beschikt overal ter wereld     en op ieder gewenst moment over uw e-mail via webmail en bijvoorbeeld Outlook. Ook op uw smartphone maakt u eenvoudig gebruik van uw e-mail.

 

Eenvoudig e-mailen met uw domeinnaamInternet Access

Bent u op zoek naar een pakket waarmee u eenvoudig e-mail verstuurt en ontvangt onder uw eigen domeinnaam? Kies dan voor E-mail Starter. Hiermee beschikt u over webmail van Roundcube meteenvoudig te beheren mailboxen en het SpamAssasin Basic spamfilter. Ook kunt u gemakkelijk e-mail ontvangen en versturen met uw smartphone.

 

Waarom E-mail hosting van Huijbregts ICT?

  • Vakkundige helpdesk, 7 dagen per week
  • Razendsnelle laadtijd van uw site doormiddel van SSD-Hosting
  • In 1 muisklik E-mail boxen aanmaken
  • Spamvrije e-mail dankzij SpamAssasin