Diensten

Onze diensten in het kort:

Advies

We informeren u graag over de nieuwste mogelijkheden op de markt. We adviseren over de upgrade en update mogelijkheden voor uw pc en het gebruik van software om uw pc betrouwbaarder, sneller en stabieler te maken.

Reparatie en Onderhoud

We hebben een jarenlange ervaring in het bouwen, onderhouden en repareren van PC’s. Deze kennis komt goed van pas om uw pc een opschoon beurt te geven of wanneer u bijvoorbeeld de overstap naar Windows 7 wilt maken, maar niet weet hoe u dit aan moet pakken. We installeren ook nieuwe hardware als SSD harde schijven. We maken een goede back-up en bespreken met u welke software en instellingen bewaard moeten blijven.

Hulp op afstand

Heeft u een acuut probleem en denken wij dit probleem direct op te kunnen lossen, dan kunnen we onze Online Support Tool inzetten. Dit is een stukje software dat we u laten installeren op uw pc, waarna het ons in staat stelt uw pc over te nemen en het probleem direct op te lossen.

Service aan huis

Soms zijn storingen te hardnekkig of te ingewikkeld om op afstand op te lossen. In die gevallen maken we graag met u een afspraak om bij u op locatie het probleem op te lossen. Binnen de gemeente Zundert berekenen we geen voorrijdkosten.