Webdesign

Concept / Design
Succes op internet begint met een goede website, Huijbregts ICT is al jaren de specialist in webdesign en webdevelopment
Zoekmachine Optimalisatie
Meer dan 90 % van de internet gebruikers zoekt tegenwoordig via Google.nl. Uw potentiële klanten bevinden zich dus al op het internet.
Webanalytics
Heeft u inzicht in wat uw bezoekers op uw website doen? Met inzicht haalt u sneller de belangrijke informatie uit uw analytics
Beheer website
U kunt zelf gemakkelijk aanpassingen maken op uw website
Betaalbaar
U heeft al een website vanaf 250,-
Veilig
Onze website's voldoen aan de laatste standaarden op het gebied van beveiliging

Professioneel ontwerp
Wij maken professionele en betaalbare websites op maat. Het is belangrijk om te letten op gebruiksvriendelijkheid, toegangkelijkheid en webstandwaarden. Uw onderneming heeft tijd en geld gekost. Hiermee heeft u een visie en missie statement gemaakt, met een eigen huisstijl. Uw klanten moeten wederom overzichterlijk en snel kunnen vinden wat ze zoeken. Daarnaast is het van belang dat uw website het kijk en gevoel van uw huisstijl heeft. Hierdoor bent u door uw klanten herkenbaar!

SEO geoptimaliseerd
Een website bouwen is niet zo maar even doen. Er komt veel bij kijken bijvoorbeeld de SEO optimalisatie. (Search Engine Optimalization) Dit houd in dat de website zo gemaakt wordt dat uw website uit de zoekmachines zo hoog mogelijk komt te staan. Dit doen wij bijvoorbeeld door  relevante sleutelwoorden, inkomende links en andere geheimen van SEO.

Gebruiksvriendelijk
Websites maken op een manier waarbij u zelf uw eigen website volledig kunt beheren door middel van een Content Management Systeem (CMS). U kunt op deze manier zelf teksten, foto’s en dergelijke toevoegen. Ook kunt u de website up-to-date houden zonder enige kennis van programmering te hebben. Wij maken hierbij gebruik van het betrouwbare, beproefde en veelzijdige WordPress CMS. Doordat dit “open source” CMS gratis is, blijven de kosten voor uw website laag. De enige optionele kosten zijn voor het onderhouden en updaten van Joomla.

Standaard bieden wij drie pakketten aan. Deze pakketten zijn slechts een richtlijn aangezien er bij webdesign altijd veel maatwerk aan te pas komt. Wij kijken samen met u we welk pakket het beste bij uw wensen aansluit en waar nodig passen wij dit op u aan. Bijvoorbeeld met extra pagina’s, een forum, of andere mogelijkheden. Er zijn onnoemelijk veel uitbreidingen mogelijk met Joomla, dus ook voor u!

Toegankelijk
Voor wie heeft het toegankelijk maken van informatie in websites eigenlijk nut? Die paar blinde bezoekers? Die ene met motorische problemen? Het eenvoudige antwoord op de vraag is natuurlijk: iedereen.

Iedereen heeft toch baat bij een goede informatievoorziening? Dat geldt eigenlijk voor alle aandachtspunten die we terugzien in de richtlijnen voor de digitale toegankelijkheid.

Dynamisch
Een dynamische website wordt, wanneer een bezoeker een pagina opvraagt, de pagina op dat moment gemaakt. Software op de server (server-side software) stelt de webpagina samen uit verschilende onderdelen, al naar gelang de omstandigheden. De samengestelde pagina wordt vervolgens naar de browser van de bezoeker gestuurd.

Deze losse delen bestaan uit bijvoorbeeld: teskt, zoekresultaten, banners en andere toepassingen.

WordPress ONDERHOUD

De website die Huijbregts ICT voor u maakt draaien op WordPress of Joomla. Om de veiligheid van dit systeem en dus uw website te waarborgen dient deze, net als alle andere populaire cms-systemen, regelmatig ge-update te worden. Wij bieden u de mogelijkheid om dit voor u uit handen te nemen. Voor slechts € 49,50 excl. BTW per jaar heeft u geen omkijken meer naar de beveiliging van uw website.